-
آمریکا خالق گروه های تروریستی؛ اهداف پمپئو در اتهام زنی علیه ایران
آمریکا با نگاهی به منطقه غرب آسیا به خوبی می تواند دریابد که القاعده و دیگر گروه های تروریستی دست پرورده متحدان واشنگتن هستند.
سازمان الحشد الشعبی عراق امروز (شنبه) اعلام کرد که با رصد تحرکات تروریستهای داعش در شهر موصل توانسته ۱۷ تروریست را بازداشت کند.
به نوشته وبگاه المعلومه، در بیانیه الحشد الشعبی آمده است که در بین بازداشت شدگان چند از فرماندهان داعشی نیز حضور دارند و با بازداشت این تعداد، برنامه تروریستها برای انجام عملیات تروریستی ناکام مانده است.
امروز همچنین الحشد الشعبی از انهدام یک فروند پهپاد تروریستهای داعش در استان دیالی در شرق عراق خبر داد و اعلام کرد که تیپ ۲۴ و ۲۳ صبح امروز طی عملیاتی در اطراف دریاچه «حمرین» توانستند این منطقه را پاکسازی کند.
پلیس فدرال عراق نیز امروز از درگیری با تروریستهای داعش در استان کرکوک و کشته شدن یک تروریست و زخمی شدن یک تن دیگر خبر داد.
افزودن دیدگاه جدید